groep Pauline-Kyra

Klik voor het laatste nieuws uit de groep Pauline-Kyra.

Hallo allemaal en welkom bij de bovenbouwgroep.

Voor deze groep staan twee leerkrachten. Juf Pauline is er op maandag en dinsdag en vrijdag. Op  woensdag en donderdag staat juf Kyra voor de groep.

In onze klas is het hard werken. We doen veel verschillende vakken. Zo hebben wij elke dag rekenen, spelling en taal. We doen elke week topografie, Engels, Leefstijl en Nieuwsbegrip. We gymmen twee keer in de week met juf Anoek.
Bij een aantal vakken hoort ook wel eens huiswerk en toetsen. Zo krijgen de kinderen regelmatig een topotoets of een toets Engels. Elke week moeten zij thuis Nieuwsbegrip maken en woordjes op BLOON oefenen.
We doen ook graag creatieve dingen. Dus veel tekenen, schilderen en andere dingen. We proberen onze klas er altijd gezellig en kleurrijk er uit te laten zien.

Met de eindgroepen werken we vaak samen. We gaan samen op excursies en schoolreis. Ook doen projecten en knutselcircuits samen.

juf Pauline & juf Kyra