groep Anouk

Klik voor het laatste nieuws uit groep Anouk.

Welkom bij de middenbouw/bovenbouwgroep van juf Anouk!
We hebben in ons klaslokaal een digibord, kasten met knutsel, speel- en werk materialen. In het eerste kwartier van de dag mogen de kinderen rustig iets aan hun tafel lezen of een werkje afmaken. Ook komen dan hun tutors, kinderen uit de bovenbouw, waarmee de kinderen leesoefeningen doen. Om negen uur bespreken we de dagritmekaarten. Met de pictogrammen is het voor alle kinderen duidelijk wat er op het programma staat. Daarna gaan we aan de slag met de lessen lezen, rekenen, taal en spelling. Tijdens de pauzehap leest de juf gezellig voor. In de middag is er tijd voor andere vakken zoals tekenen, knutselen, wereldoriëntatie, schrijven en zingen.

Gymmen doen we natuurlijk ook! De dr. JP Heijeschool beschikt over een grote gymzaal waar de kinderen op maandag en vrijdag gymles krijgen van juf Anoek. Ook is er op het schoolplein voldoende ruimte om naar hartenlust te klimmen, skelteren, graven, voetballen en rennen!
Regelmatig zijn er leuke extra's. Zoals bijvoorbeeld kookles en mediales. Naar de bibliotheek gaan is ook erg leuk!
Kortom; wij hebben het druk zat op school! Maar wel heel gezellig. Wie weet tot ziens!